Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

CONTRATEMPS

músiques històriques, ara!

Bio

El COL.LECTIU MÚSICA ANTIGA SANT CUGAT som un grup d’artistes multidisciplinar format l'any 2018 al voltant de l’interès comú per la música antiga: el seu repertori, les tècniques interpretatives, els seus instruments… i l’experimentació i la creació a partir d’aquesta base. 

Som una associació sense ànim de lucre formada per professionals de la música, la musicologia i la construcció d'instruments musicals.

El desig de compartir, de manera propera i accessible, l'activitat que realitzem a nivell internacional ens ha portat a organitzar diverses manifestacions culturals: concerts, òpera, exposicions, xerrades, debats, masterclasses...

Aquests són els nostres projectes principals:

CONTRATEMPS. Músiques històriques , ara! : Tres dies dedicats a les músiques històriques. Concerts; propostes que mariden la música antiga amb disciplines com la dansa contemporània o el jazz; òpera escenificada; exposicions d'instruments històrics; xerrades i debats d'organologia; espectacles infantils... i per acabar, una jam session històrica on els músics improvisen sobre temes del renaixement o del barroc.

EL CANT DE LA SIBIL.LA: A partir d'aquest repertori musical, una proposta diferent cada any pels volts de nadal, sempre amb el segell de CONTRATEMPS.

CURS ESTEBAN MAZER DE MÚSIQUES HISTÒRIQUES: Masterclasses d'instruments històrics a càrrec dels membres del COL.LECTIU o de músics convidats.

L'èxit de públic i de crítica que han tingut tots aquests esdeveniments posa de manifest l'interès per aquest repertori, i sobretot per la manera com el COL.LECTIU l'entenem, el vivim i el proposem.

Tenim més idees i més projectes al tinter. Amb la vostra ajuda podràn sortir a la llum. 

Moltes gràcies!
Crèdits imatges: Àlex Montfort ( cellopatí), Pere Cots ( Acis i Galatea) i Col.lectiu Música Antiga Sant Cugat.